Δελτίο Τύπου

3ο τοπικό Πρωτάθλημα εγγλέζικου-μπολονέζ 1η αγωνιστική


Το Σάββατο 17/5/2014 ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 3ου τοπικού Πρωταθλήματος εγγλέζικου - μπολονέζ που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου.


Ο πρώτος αγώνας αν και είχε κάποιες δυσκολίες κύλησε ομαλά. Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής της προβλήτας που θα διοργανωνόταν ο αγώνας λόγω αγκυροβολημένου φορτηγού πλοίου στην προβλήτα που συνήθως γίνονται οι αγώνες είχε σαν αποτέλεσμα οι αθλητές να στριμωχτούν σε μία μικρότερη των 70 μέτρων και επομένως είχαν το μισό χώρο από το προβλεπόμενο. Επίσης η αλλαγή της προβλήτας έκανε τον αγώνα ακόμη πιο δύσκολο μιας και τα ψάρια στο συγκεκριμένο σημείο είναι ελάχιστα.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 4,5 ωρών αφού δόθηκε από τον αλυτάρχη του αγώνα, κύριο Παπαθανάση Φάνη, μία παράταση των 30 λεπτών.


Συνολικά έλαβαν μέρος 12 αθλητές οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε ομάδες των 2. Στους αθλητές των νικητήριων ομάδων δόθηκαν δωροπεπιταγές ειδών αλιείας συνολικής αξίας 180€,προσφορά της εταιρίας ΣΙΜ Α.Ε.


Οι επόμενοι αγώνες είναι οι εξής:

2ος αγώνας: 5/7/2014

3oς αγώνας: 26/7/2014

4ος αγώνας: 2/8/2014

τελικός: 13/8//2013

(οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν)


Μιας και το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και τίποτα δεν έχει κριθεί, περιμένουμε όσους ασχολούνται με την συγκεκριμένη μορφή αλιείας να έρθουν στους επόμενους αγώνες να διαγωνιστούν μαζί μας, να γνωριστούμε και γιατί όχι να ενσωματωθούν στο τμήμα αγωνιστικής αλιείας του ΝΑΟΚ.