7η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών Καρλόβασι Σάμος


Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι την 7η πανελλήνια συγκέντρωση Φουσκωτών Σκαφών, που θα πραγματοποιηθεί στο Καρλόβασι της Σάμου, με διοργανωτή σύλλογο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου (ΝΑ.Ο.Κ) και συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (ΔΟΠΟΝΑΣ). Ήδη αρκετά σκάφη έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στην Σάμο με τα πληρώματά τους, προκειμένου να λάβουν μέρος στην συνάντηση που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Το τριήμερο 29-30/06 & 01/07, από όλη την Ελλάδα, θα έρθουν μέχρι την Σάμο αρκετές εκατοντάδες ταξιδιώτες με τα σκάφη τους ή χωρίς, για να γνωρίσουν τις ομορφιές της Σάμου και την Φιλοξενία μας.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στον όρμο Μαραθοκάμπου, την Παρασκευή το βράδυ και στην συνέχεια την σκυτάλη θα την πάρει το Καρλόβασι, διοργανώνοντας πάρτυ, events και εκδηλώσεις όλο το Σαββατοκύριακο.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα μοναδικό τριήμερο!!!!!!


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης Πανελλήνια Συνάντησης είναι:


Παρασκευή 29/06/2012 19:30 & 21:00
19:30 & 21:00

Αναχώρηση λεωφορείων από τα γραφεία του ΝΑΟΚ (λιμάνι Καρλοβάσου) προς Όρμο Μαραθοκάμπου.

21:00

Ελληνική Βραδιά, με ζωντανή μουσική και Σαμιώτικο κρασί.


Σάββατο 30/06/2012
10:00

Προαιρετική δια θαλάσσης εκδρομή στην παραλία Σεϊτάνι και Επίσκεψη και ξενάγηση στο παραδοσιακό ναυπηγείο στον Αγ. Ισίδωρο.

12:00

Beach Party στην παραλία δίπλα στο λιμάνι (beach front)

Παράλληλες εκδηλώσεις - events στον χώρο του beach party από συλλόγους και φορείς του Καρλοβάσου

18:00

Συγκέντρωση όλων των φουσκωτών έξω από το λιμάνι.Πανηγυρική είσοδος των σκαφών στο Λιμάνι Καρλοβάσου στις 19.30μμ

21:00

Θα αρχίσει η επίσημη μεγάλη εκδήλωση της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών στο λιμάνι. Παρόντες θα είναι οι Αρχές, οι πρόεδροι / εκπρόσωποι των Ομίλων.

Απονομές Τιμητικών Πλακετών σε όλους του Ομίλους και την Ελληνική Ομοσπονδία Φουσκωτών Σκαφών (Ε.ΟΜΟ.Φ.Σ.)

Παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων με χορούς από την Σάμο, αλλά και από όλη την Ελλάδα - Νησιώτικη βραδιά στον χώρο του λιμανιού με ζωντανή μουσική.


Κυριακή 01/07/2012
11:00

Αγώνας Επίδειξης με αγωνιστικά/τουριστικά σκάφη & jet ski

Άσκηση διάσωσης και περισυλλογής ναυαγών, στον θαλάσσιο χώρο του Λιμανιού, από φουσκωτά σκάφη σε συνεργασία με το Λιμενικό

13:00

Beach Party στην παραλία του beach front Με DJ Sets & Latin Dance Show


Για όσους θελήσουν να μείνουν περισσότερες ημέρες για διακοπές στον τόπο μας, τα μέλη του Ομίλου θα είναι διαθέσιμα για πληροφορίες, εκδρομές, event, κτλ.