Διοργάνωση και συμμετοχή ΝΑΟΚ στον Εθνικό Τελικό Αγώνα Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό (casting)


Την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΝΑΟΚ σεμινάριο κριτών, από την έφορο Αλιείας της ΕΟΥΔΑ κα. Ρένα Βγενοπούλου, κατά το οποίο επιμορφώθηκαν συνολικά 27 νέοι κριτές

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, διεξήχθη ο Εθνικός Τελικός Αγώνας Αλιείας από την ακτή Ανδρών και Γυναικών, στην Παραλία Λεπροκομείου, στο Ν. Καρλόβασι.

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των τελικών αγώνων και του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, καθώς επίσης και η ανάδειξη της εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή, στην Ολλανδία, ενώ ακολούθησε νησιώτικο γλέντι στα γραφεία του ΝΑΟΚ.

Στον αγώνα συμμετείχαν 55 αθλητές και αθλήτριες από 6 συλλόγους, από όλοι την Ελλάδα, ενώ ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 12 αθλητές, 2 ανήλικους και 4 αθλήτριες.

Μετά από τους τρεις αγώνες, ο ΝΑΟΚ ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής Όμιλος για το έτος 2012 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην ομαδική Κατάταξη στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ανδρών), με την ομάδα των αθλητών Μιχαηλίδη Αντώνη - Χατζηγεωργίου Ηλία.

Επίσης, στον εθνικό τελικό αγώνα αλιείας από την ακτή γυναικών ο ΝΑΟΚ πήρε την 3η θέση στην ομαδική Κατάταξη. Ενώ, μετά και τους δύο αγώνες του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αλιείας η Αρμενάκη Κατερίνα πήρε την 3η θέση και ο ΝΑΟΚ την 3η θέση στην ομαδική Κατάταξη με την ομάδα των αθλητριών Αρμενάκη Κατερίνα - Δημολιάνη Σοφία

Σύμφωνα με τον Κανονισμό και μετά και από τους πέντε αγώνες (ανδρών και γυναικών) του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή με καλάμι και μηχανισμό, οι αθλητές του ΝΑΟΚ που στελέχωσαν τις Εθνικές Ομάδες είναι οι εξής :

Εθνική ομάδα γυναικών:

Κατερίνα Αρμενάκη

Δέσποινα Κεφάλα

Προ-εθνική ομάδα ανδρών:

Χατζηγεωργίου Ηλίας

Μιχαηλίδης Αντώνης

Μαραγκός Βασίλης

Οι ανωτέρω αθλητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του έτους 2012 που θα γίνει στην Ολλανδία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς του ΝΑΟΚ, ΑΝΕΚ LINES και το κατάστημα Ειδών Αλιείας "Τρύφωνα Σοφία", για την στήριξη των αθλητών.