Δελτίο Τύπου

Συμμετοχή ΝΑΟΚ σε πανελλήνιους αγώνες Αλιείας 2013


Την εβδομάδα 30/09 με 7/10 διοργανώθηκε στην πόλη Καντία της Ισπανίας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις (float fishing from harbor installations). Η Ελλάδα συμμετείχε με 2 ομάδες των 5 αθλητών. Συνολικά έλαβαν μέρος 5 χώρες με 50 αθλητές.

Ο ΝΑΟΚ με 8 αθλητές και αθλήτριες, κατέλαβε την 1η θέση στην ατομική κατάταξη με τον αθλητή Καραμανώλη Γεώργιο, και την 3η θέση με τον αθλητή Λεονταρίτη Αθανάσιο. Ενώ στην ομαδική κατάταξη κατάλαβε την 1η και 3η θέση με τις ομάδες των Καραμανώλη - Μιχαηλίδη και Λεονταρίτη - Κεφάλα, αντίστοιχα.


                                    


Η ατομική κατάταξη των αθλητών του ΝΑΟΚ είναι η παρακάτω:

Καραμανώλης Γεώργιος 1ος

Λεονταρίτης Αθανάσιος 3ος

Μιχαηλίδης Αντώνης 9ος

Κεφάλα Δέσποινα 11η

Μελετίου Εμμανουήλ 12ος

Μαραγκός Βασίλης 13ος

Μαρνέζος Ιωάννης 25ος

Λουλούδης Δημήτριος 25ος


Τέλος, οι επόμενοι αγώνες είναι ο 2ος και 3ος που θα διεξαχθούν στην Κόρινθο στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013.


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, διεξήχθη ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Αλιείας από την ακτή, στην παραλία του Διμηνιού, στην Πελοπόννησο, του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος του έτους 2013, που θα διεξαχθεί μέσα από έξι (6) συνολικά αγώνες. Στον αγώνα συμμετείχαν 46 αθλητές από 9 συλλόγους, από όλοι την Ελλάδα


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επίσημο χορηγό της εθνικής ομάδας, την εταιρία TUBERTINI, που παρείχε όλο τον ρουχισμό της αποστολής και εκπτώσεις στον εξοπλισμό για τους αθλητές.

Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 4 αθλητές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψε στους αθλητές που διαμένουν μόνιμα στην Σάμο να μεταβούν στην Αθήνα.


Αναλυτικά η ατομική κατάταξη των αθλητών του ΝΑΟΚ είναι η παρακάτω:

Μαραγκός Βασίλης 14ος

Κεφάλα Δέσποινα 22η

Λεονταρίτης Θανάσης 28ος

Λουλούδης Δημήτριος 41ος


Τέλος, ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 στην παραλία του Ωρωπού.