1ο Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ - 2016

Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο ΝΑΟΚ διοργανωνει Τρίαθλο αγώνα

Τα αγωνίσματα είναι τα παρακάτω:

1.Τρίαθλο Ατομικό και Ομαδικό.

2.Ατομικό τρέξιμο τεσσάρων (4) χιλιομέτρων

3.Παιδικός αγώνας ενός χιλιομέτρου


Κανονισμοί - ΠληροφορίεςΕγγραφές γίνονται στο κατάστημα :ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΗΣ sprort & walk στο Καρλόβασι (απέναντι από Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου)

ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ clothes & linen Shop στο Βαθύ απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο.Τοποθεσία

Κόμβος, Ζώνη αλλαγών, Γραμματεία

Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου (πρώην Beach Front) στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Ε.Ο.Σ.Σ., όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη αλλαγών, εκκίνηση, τερματισμός) καθώς και η γραμματεία του αγώνα.
Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ) (Τρίαθλο)

Η εκκίνηση δίνεται στην παραλία μπροστά από τον κόμβο και οι αθλητές κολυμπούν σε διαδρομή 800μ στη θάλασσα.

Ο σχεδιασμός στο χάρτη είναι ενδεικτικός και το ακριβές στήσιμο θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες τη μέρα του αγώνα.

Ποδηλασία (6χλμ x 2 γύροι = 12χλμ) (Τρίαθλο)

Η διαδρομή της ποδηλασίας είναι συνολικά 12χλμ. Εκκίνηση από τον κόμβο στην παραλία με προορισμό την παραλία ποτάμι όπου και συμπληρώνουμε τα πρώτα 3 χιλιόμετρα της διαδρομής. Στο ποτάμι κάνουμε αναστροφή και επιστρέφουμε στον κόμβο έχοντας συμπληρώσει 6 χιλιόμετρα και έναν γύρο.

Τα επόμενα έξι χιλιόμετρα είναι ακριβώς ίδια ώστε να συμπληρώσουμε τα 12 χιλιόμετρα για να ολοκληρώσουμε φτάνοντας στην ζώνη αλλαγών που βρίσκεται στον κόμβο.

Η συνολική θετική υψομετρική της διαδρομής είναι 180 μέτρα

Τρέξιμο (Τρίαθλο ή Ατομικό)

Η διαδρομή των τεσσάρων χιλιομέτρων είναι ίδια και για το τρίαθλο και για το ατομικό.

Τρέξιμο (2 γύροι x 2χλμ = 4χλμ)


Η διαδρομή του τρεξίματος είναι συνολικά 4χλμ σε δυο στροφές των 2 χιλιομέτρων η κάθε μία. Η διαδρομή εκτείνεται κατά μήκος της παραλιακής Καρλοβάσου, έχοντας εκκίνηση τη ζώνη αλλαγών μέχρι λίγο πριν την γέφυρα με κατεύθυνση προς Βαθύ.

Εκεί οι αθλητές επιστρέφουν πίσω μέχρι τη ζώνη αλλαγών όπου γίνεται η αναστροφή στον κόμβο. Τα επόμενα 2 χιλιόμετρα είναι ακριβώς ίδια ώστε να συμπληρώσουμε τα 4 χιλιόμετρα για να ολοκληρώσουμε φτάνοντας στην ζώνη αλλαγών.