2ο Τρίαθλο ΝΑ.Ο.Κ - 2017

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 ο ΝΑΟΚ διοργανώνει Τρίαθλο αγώνα

Τα αγωνίσματα είναι τα παρακάτω:

1.Τρίαθλο Ατομικό και Ομαδικό.

2.Δίαθλο Ατομικό και Ομαδικό

3.Παιδικός αγώνας μέχρι 13 χρονών


Κανονισμοί - ΠληροφορίεςΕγγραφές γίνονται στο κατάστημα :ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΗΣ sprort & walk στο Καρλόβασι (απέναντι από Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου)

ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ clothes & linen Shop στο Βαθύ απέναντι από τον Δημοτικό Κήπο.Τοποθεσία

Κόμβος, Ζώνη αλλαγών, Γραμματεία

Το "κέντρο" του αγώνα θα είναι το ο κόμβος εισόδου στο νέο λιμάνι Καρλοβάσου στην παραλιακή απέναντι από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό, όπου θα υπάρχει η βασική εγκατάσταση της διοργάνωσης (ζώνη αλλαγών, εκκίνηση, τερματισμός) καθώς και η γραμματεία του αγώνα.Το παραπάνω σημείο θα το αναφέρουμε ως «Κόμβο» στο παρακάτω κείμενο.
Κολύμβηση (1 γύρος x 800μ)

Η εκκίνηση δίνεται στην παραλία μπροστά από τον κόμβο και οι αθλητές κολυμπούν σε διαδρομή 800μ στη θάλασσα.

Ο σχεδιασμός στο χάρτη είναι ενδεικτικός και το ακριβές στήσιμο θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες τη μέρα του αγώνα.

Ποδηλασία (6χλμ Χ 3γύροι = 18χλμ)

Η διαδρομή της ποδηλασίας είναι συνολικά 18χλμ. Εκκίνηση από τον κόμβο στην παραλία με κατεύθυνση προς Βαθύ.Περνάμε από τον Όρμο Καρλοβάσου και φτάνουμε στην έξοδο του Καρλοβάσου στο γεφυράκι όπου και κάνουμε αναστροφή. Εκεί έχουμε συμπληρώσει τα πρώτα 3 χιλιόμετρα της διαδρομής. Επιστρέφουμε στον κόμβο έχοντας συμπληρώσει 6 χιλιόμετρα και έναν γύρο.

Ακολουθούμε την ίδια διαδρομή για άλλες 2 φορές και ολοκληρώνουμε φτάνοντας στην ζώνη αλλαγών που βρίσκεται στον κόμβο μετά από συνολικά 18 χιλιόμετρα.

Ο δρόμος για το ποδήλατο θα είναι κλειστός για τα αυτοκίνητα και θα υπάρχει κόσμος της διοργάνωσης με διακριτικά για τον έλεγχό του.

Τρέξιμο (1 γύρος x 4χλμ = 4χλμ)

Η διαδρομή του τρεξίματος είναι συνολικά 4χλμ. Έχοντας ολοκληρώσει το αγώνισμα του ποδηλάτου ξεκινάμε από τον κόμβο με κατεύθυνση προς την παραλία Ποτάμι. Μετά από 2 χιλιόμετρα συναντάμε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου όπου και μπαίνουμε μέσα στο πάρκινγκ του για να κάνουμε αναστροφή. Επιστρέφοντας στον κόμβο έχουμε τερματίσει το αγώνισμα του τρεξίματος συμπληρώνοντας τα 4 χλμ.